Julemeny 2019

Julebuffet

Gravet laks med sennepsaus

Røkt laks med eggerøre

Juleskinke med epler

Kalkunbryst med waldorfsalat

Sylterull med svisker

Lammerull med rødløk

 

Vår hjemmebakte focaccia


Svineribbe med medisterkaker, pølse, rødkål, svisker, epler, julesaus, tyttebær.

Pinnekjøtt med grovpølse, kålrotstappe og sjy
Mandelpotet

Karamellpudding med karamellsaus og krem

Riskrem med frisk jordbærsaus

 

Pris: 545,- pr. person

 


Hovedretter

Kalkunbryst      

Sautert rosenkål med bacon, glaserte gulrøtter,

mandelpotet, fløtesaus og tyttebær.

289 ,-

 

Pinnekjøtt

Kålrotstappe, mandelpotet,

grov pølse og sjy.

375 ,-

 

Svineribbe

medisterkaker, julepølse,

svisker og epler, mandelpoteter,

rødkål, julesaus og tyttebær.

269,-


Desserter

Riskrem med frisk jordbærsaus

79,-

Karamellpudding med karamellsaus og krem

79,-

 


Lunsj

Kald juletallerken
Kald ribbe med svisker, reker, kalkun, waldorfsalat, røkt ørret, eggerøre, brie, brød og smør.

185,-

Varm juletallerken
Svineribbe, medisterkaker, pølse, rødkål, svisker, kokt potet, julesaus og tyttebær.

195,-

 

Kulinarium AS  |  Bromstadveien 57 - 7047 Trondheim  |  Tlf: 474 63 467  |  E-post: firmapost@kulinarium.no

Levert av