Om oss

Kulinarium Kantine AS, etablert 2010. Det var da eierne av Kulinarium AS og Emilies et Spisested AS gikk sammen om å starte opp drift av kantine og catering. Lokaler ble leid av Felleskjøpet, renovert kjøkken og nytt møblement. Ny frisk start i et tidligere etablert fellesspiseri.

Bedriften med sine ansatte ønsker å ha et helhetlig tilbud innen kantinedrift og cateringvirksomhet.




Hvem er vi:

Frank Tangvik

Har drevet Kulinarium Catering siden oppstarten i 1998. Tidligere erfaring er høstet fra bl.a. Skytterkollen restaurant i Bærum, Epcot senterert i Florida, Savoy hotell i Oslo og Residence hotell Trondheim.

Tom Fredrik Aas

Allsidig erfaring som kokk og kjøkkensjef ved forskjellige kjøkken. Lang erfaring og godt vant med større arrangement. Spesialisert på tapas.

 

Kulinarium AS  |  Kobbes gt 10, 7042 Trondheim |  Tlf: 400 05 196  |  E-post: firmapost@kulinarium.no

Levert av